Sundbyberg stad har tagit in en aktivitetsbox från Piffl till Rissne idrottsplats för att förenkla spontan aktivitet och rörelse. 

Piffl är en delningsplattform för sport och fritid som ger tillgång till spel- och sportutrustning vid städers aktivitetsytor och näridrottsplatser. Genom Piffls app får invånare och besökare tillgång till aktivitetsboxar fyllda med aktiviteter att nyttja i stadens utemiljö.  

Sundbyberg stad vill erbjuda fler möjligheter till aktivitet

- Det är viktigt för oss i staden att kunna erbjuda möjligheter till aktiviteter och rörelseglädje i hela Sundbyberg och det är därför mycket positivt att vi nu har Piffls aktivitetsbox på plats på Rissne IP, säger Johan Storåkers, kultur- och fritidskommunalråd.

Dela på utrustning vid Rissne idrottsplats

Aktivitetsboxen i Rissne är fylld med roliga aktiviteter som fotboll, basketboll, frisbee och kubb. Invånare och besökare får enkelt tillgång till aktiviteterna via Piffls app, som laddas ner i App Store eller Google Play

- Vi är jätteglada över att Piffl nu finns i Sundbyberg och ger alla invånare och besökare möjlighet att på ett enkelt och hållbart sätt testa nya aktiviteter. Vi hoppas att Piffl ska bidra till mer lek, spel och aktivitet vid Rissne idrottsplats, säger William Nimbs, en av Piffls två grundare.