Att skapa en mötesplats som främjar spontan aktivitet och hållbarhet utgjorde en stor del av visionen med Täby Park redan i planeringsstadiet för 10 år sen.

Idag ger Täby Park flera möjligheter till rörelse. Runt platsen finns bland annat boulbanor, beachplaner, utegym, paddelbanor och grönområden. För att förenkla spontan aktivitet finns även två aktivitetsboxar från Piffl.

Piffl är en delningsplattform som ger tillgång till spel-, sport- och träningsutrustning direkt vid städers aktivitetsytor. Genom Piffls app får invånare och besökare tillgång till aktivitetsboxar och behöver därmed inte själva äga eller köpa någon utrustning.

Piffl förenklar spontan aktivitet och rörelse

- Vi vill erbjuda ett sunt och aktivt liv för dig som vistas i Täby Park. Du ska kunna vara spontan och på ett enkelt sätt testa nya sporter eller utomhusspel. Därför fastnade vi för Piffl som ger dig möjlighet att, på ett enkelt sätt och till nästan ingen kostnad alls, röra dig och göra roliga aktiviteter tillsammans med andra. Det tror vi gynnar hela Täby Park, säger Ulrica Ebeling Pålstedt, Marknadskommunikatör, Skanska Täby Park AB.

- Vi är väldigt glada över att Piffl finns i Täby Park! Genom att ge tillgång till utrustning direkt på plats hoppas vi bidra till mer lek och rörelse, säger Dennis Axelsson, en av Piffls grundare.

Ladda ner Piffl i App Store eller Google Play för att se vilka aktiviteter som finns i Täby Park.